Burtoni Bistro Catering

Servicii Catering - Evenimente

mancare sanatoasa

Vrei sa faci o surpriza unui prieten, membru de familie sau angajatilor tai? Vrei o organizare rapida a evenimentului, o nunta, un botez, un party? . . . . sau pur si simplu o mancare buna livrata la locul tau de munca? Da, se poate si poti beneficia de aceste lucruri doar cu un singur telefon. Oferim un transport gratuit la o comanda de minim 50 ron. Te invitam sa alegi preparatele din meniul nostru.

Catering Companii

evenimente catering

Cand vine vorba de un eveniment major pentru o companie, un cocktail, o prezentare a unui produs, un workshop, trebuie ales un partener serios cu o experienta vasta in servicii de catering. Ne aflam in postura de a organiza aceste event-uri, pentru a lasa la randul dumneazoastra o impresie de bun gust si stil. Va rugam sa ne contactati pentru orice tip de organizare, in orice locatie. Multumim!

Catering Gradinite / Scoli

mancare sanatoasa

Cresterea celor mici nu este deloc usoara, mai las cand vine vorba de mancare sanatoasa si de prepararea ei in timp util. Burtoni Bistro Catering vine in ajutorul tau cu meniuri zilnice gatite pentru a asigura o dezvoltare corecta a copilului tau. Oferim mancare de buna calitate pentru gradinite si scoli aflate in Bucuresti sau in judetul Ilfov. Va multumim pentru increderea acordata!